Voihan helkkari! Jouduin töihin! Siis tosi ihq! Not!

Vuokrafirmasta soitettiin nyyhkypuhelu, että nyt olisi piru merrassa yhdellä työmaalla ja Juuri Sinua tarvitaan pelastamaan ihan kaikki! Lupasin tulla töihin ja katselemaan tilannetta kolmeksi päiväksi. Tänään taisin luvata, että tulen ensi viikollakin ja oikeastaan voin työparin kanssa tehdä pistokeikkaa saman toimeksiantajan toisella työmaalla.

Täytyy siis luopua työttömän/viikonloppuosa-aikatyöläisen päivärutiineista ja arkiaamujen salisessioista, joiden jälkeen siirryn urheiluseuran toimistolle esittämään muodon vuoksi vähän seuran puheenjohtajaa (meillä on tosi pätevä toimistoihminen, joka haltsaa omatoimisesti melkein kaiken) ja siitä taas kodin suuntaan esittämään perheenäitiä tjsp.

Niin että mihinkäs ne viikon kaikki treenit nyt laitetaan, kun pitää mennä ajoissa nukkumaan ja herätä viimeistään puoli kuudelta että ehtii seitsemäksi töihin kaupungin vastakkaiselle laidalle? Työkin on raskasta ja fyysistä ja työpäivän jälkeen on jo valmiiksi hikinen, likainen, väsynyt ja nälkäinen.

Ruokalaskenta kulkee mukana kännykässä ja jumppa pitää nyt sitten toimittaa iltaisin olohuoneessa omalla kehonpainolla. Kyllä reidet ja hartiat ottavat osumaa, kun vain tekee tarpeeksi monta leveätä haarakyykkyä, askelkyykkyä ja suorin koivin punnerrusta, istumaannousua ja lantiokeikutusta. Salille ehtii, kunhan on sopeutunut työssäkäyvän ihmisen päiväaikatauluun, selvittänyt kulkupelien kulkemiset ja työmaiden osoitteet.

Ei tämä ole mikään syy luopua 12 viikon fitness-laifstail -testistä. Aloituskuvien ottaminen tosin siirtyi vähän, mutta kyllä nekin tulee jossain kohdassa kuvattua.

 

excuses.jpg