Hengissä oleva valmentaja riehaantui aamulla tekemään minulle uuden harjoitusohjelman, joka ulottuu marraskuun pikkukisoista tammikuun SM-kisoihin.

Erityisesti arvostan, että ohjelma on laadittu polymeeriliimaa + tiivistemassaa mainostavan muistiinpanolehtion 10,5 x 15 cm sivulle energisesti, mutta ulkopuolisen silmin lähes ratkaisemattomin hieroglyfein ja tarkentavin merkinnöin ynnä yliviivauksin ja korjauksin ilmaistuna. Kahdella eri kynällä, koska ensimmäisestä loppui kuivamuste kesken kirjoittamisen. Tämä on sitä kuuluisaa Old Schoolia elikkäs voimaharjoittelun vanhaa koulukuntaa!

Varmuuden vuoksi kirjoitan tuon siististi auki Exceliin, hyväksytän koodinpurkamisen tulokset valmentajalla ja lasken saman tien myös kyykkyyn ja maastavetoon uuden harjoitusohjelman samoilla parametreillä. Kun kokeillaan uusia menetelmiä, niin kokeillaan sitten kerralla kaikkeen.

Harmittomasta pikkukisasta muuten tulikin sitten melkoisen tärkeä kisa kun vihdoin viimein hoksasin, että veteraanien klassisen SM-kisaan ei ole tulosrajoja, mutta joku tulos pitää olla tehtynä edellisten SM-kisojen ja vuoden 2017 SM-kisojen välillä. Kevään pikkukisan tulokseni on tehty superraskaaseen (= +84 kg) sarjaan, jossa en TOU-DEL-LA-KAAN aio kilpailla SM-tasolla. Oikeasti isot mammat pyyhkivät minulla pöydän yhtä tehokkaasti kuin suurinpiirtein minkä tahansa painoluokan teinitytöt.

Vastoinkäymisten ja täysin järkeenkäypien selitysten lista olisi loputon jos sen tähän kirjailisin. En jaksa selittää, mutta kovasti jännää, liikkuvaa ja monipuolisesti haastavaa on ollut elämän kaikilla osa-alueilla viime viikkoina. Loppuviimeksi faktahan on se, että yhtäkkiä melko tärkeäksi muuttunutta pikkukisaa varten on näiden viimeisten kahden viikon tärkein harjoitus on leukojen pureminen yhteen ja painon vetäminen vaikka väkisin oikeaan painoluokkaan eli alkamaan enintään 83:lla.

Onnistuu! Not to worry! Sen jälkeen pääsen tämän uuden ja jännittävän ohjelma kimppuun. Se on jotain ihan muuta kuin toisen valmentaja(vainaan) oppien pohjalta rakennettu ohjelma tai perusjumppakauden 5x5. Ne ovat omat etunsa jo näyttäneet ja nyt tarvitaan uusia temppuja.

Päivän lukema 87,3 kg. Iltapainona punnittuna. Mä tiedän, että pystyn tähän. Tämän minä osaan.

justletmelift.jpg