Kevään toisetkin kisat ovat ohi ja olo on vähän hämmentynyt. Mitäpä söisin aamiaiseksi, kun a. saa syödä, ja b. saa syödä mitä vain, ja c. voisi vaikka vähän hemmotella itseään. Voisi olla vähän aihettakin hemmotella itseään, kun eilen kuitenkin tuli kyykättyä se SE-tulos ja oma yhteistulosennätys 347,5 kg. (Edit. yhteistulos olikin 348 kg tasan, eli 18 kg parannusta huhtikuun yhteistulokseen.)

Että jospa tämän kunniaksi vaikka paahtoleipää? Koko kevään aikana syömäni vaalean leivän siivut taitaa voida laskea kahden käden sormilla.

Päädyin vetelemään ison lautasellisen sitä samaa lähes suolatonta kasvissose-broilerijauheliha -mössöä, jota söin koko alkuviikon. Sitä on vielä jäljellä ja se on oikeastaan aika hyvää. Se tuntuu sopivan vatsallekin. Tylsää mutta terveellistä.

Hienointa "vapaudessa" on se kun saa aamukahvinsa heti herättyään ja vettä voi litkiä vapaasti  -  ei siis tarvitse imeä sisäänsä mitään tiettyä litramäärää tai olla kokonaan juomatta.

Eilen ja toissapäivänä en voinut juoda mitään ja sain hartaasti odottamani aamukahvin vasta punnituksen jälkeen miltei puoliltapäivin. Itsekuri kuitenkin kannatti: Vaikka kotivaaka näytti vielä viikon puolivälissä 84,9 - 85,2 kg, en oikeastaan hermoillut painon kanssa. Luotin siihen, että osaa kuivattaa itseni voimatasoja liikaa uhraamatta. Käytössä olivat jo pariin kertaan aiemmin kokeillut konstit eli juomisen, suolan, hiilihydraattien rajoittaminen + hikoilu. Nesteenpoisto onnistui hienosti ja täysin ilman saunomista, sillä kisavaa'alla painoa oli jäljellä 81,15 kg (muistaakseni).

Naisten pukuhuoneessa oli punnituksen jälkeen hauska tunnelma, kun puolen tusinaa naista levitti eväsleirinsä lattialle ja penkeille ja aloitti oikein kelpo tankkauksen: Vettä, sipsejä, ruisleipää, makaronilaatikkoa, hedelmiä, energiajuomaa, karkkia... Mistä nyt kukakin oli kisoja edeltävillä viikoilla joutunut luopumaan ja ajatteli punnitusponnistuksesta palautumiseen tarvitsevansa. Itse join pienen ämpärillisen maitokahvia ja kinkulla ja juustolla täytetyn rukiisen eväsleivän. Ai saakeli, että maistui hyvältä!

Kevään molemmat kisat tuli nyt kisattua. Mitali kaulaan, SE-tulos aikakirjoihin ja kesää viettämään.

Varovasti tunnustelen mielessäni seuraavia tavoitteita: Syksyllä on veteraanien klassisen voimanoston SM-kisat. Sitä ennen talkoilua kesäkuussa voimanoston MM-kisoissa ja uuteen työnantajaan tutustumista: Minusta on tarkoitus tulla syksyyn mennessä portsari sen lisäksi, että kesän kalenteri täytyy hissuksiin erilaista muista järjestyksenvalvontakeikoista.

Treenien puolesta kesäkuussa ei tapahdu muuta kuin huvin vuoksi rentoa punttien heiluttelua ja kunnollisen penkkitekniikan opiskelua. Tavoite on heittää kaikki tavoitteet pois mielestä ja antaa kropalle täysi vapaus toipua kevään koitoksista.

Heinäkuun alkuviikkoihin mennessä on toivottavasti kasassa suunnitelmat seuraavaan ja entistä tiukempaan 9 viikon treenipuristukseen. Onko pohjana sitten nykyinen 5x5 -systeemi vai jotain muuta, jää nähtäväksi.

 

Hyvää kesää mulle! Ja sulle kans!

winningfeeling.jpg