Tähän aikaan huomenna voimanostokisa on ohi. Nyt kai pitäisi alkaa pakkailemaan tarvittavia varusteita, mutta vatsassa tuntuu vapaapudotukselta kun vain ajattelenkin asiaa. Kyllä se tästä vielä, pikkuhiljaa, itseltäni puolisalaa, illan mittaan.

Alkuviikko on mennyt vettä litratolkulla kitaten. Hierojalla kävin kahdesti ja hyvää teki molemmilla kerroilla. Kukkarollakin on nyt kevyt olo, mutta oli se sen arvoista.

Yhden kerran koko viikon aikana ihan pikkuriikkisen kävin kokeilemassa salilla, miltä mahtaisi tuntua se sellainen voimanostotanko käteen. Ihan pikkuisen vain. Sen verran, että jäi haikea olo, kun ei tällä viikolla voi kunnolla treenata, tunnustella vain olotiloja ja lepäillä. Lepääminen ja syöminen on raskasta touhua kun sitä pitää jatkaa monta päivää putkeen!

Hieroja oli sitä mieltä, että kuusi litraa vettä päivässä alkaa kallistua hengenvaarallisen puolelle. Olen samaa mieltä. Maanantain jälkeen vähensin hiukan, noin viiteen litraan päivässä + ruuasta tuleva neste.

Vaaka näytti oikein mukavaa lukemaa aamulla ja nyt vasta tästä eteenpäinhän sen alkuviikon hillittömän vedenlipityksen, hiilihydraattien kanssa pihistelyn, suolan asteittaisen karsimisen ja tämän viimeisen vuorokauden juomattomuuden ja suolattomuuden pitäisi varsinaisesti alkaa näkyä. Ainakin nassu punottaa siihen malliin että kuivumista ilmeisesti alkaa tapahtua.

Hankalinta on nyt keksiä, mitä sellaista suolatonta proteiini- ja rasvapitoista voi syödä, jota myös tekee mieli syödä. Vetelin päiväruuaksi ison kourallisen (= 100g) saksanpähkinöitä. Laskennallisesti siinä oli aivan sikana energiaa huomista varten elimistön rasvakudokseen tallennettavaksi: 660 kilokaloria.

Höpönpöpön, en muuten usko. Ihmisen suolisto ja labran kalorimetri ovat kaksi aika erilaista systeemiä. Mutuna veikkaan, että 99% siitä pähkinästä tulee putken toisesta päästä ulos sellaisenaan, vaikkakin hyvin pureskeltuna. Tulipahan nyt kuitenkin syötyä laskennallisesti vallan riittävä päiväateria, vaikkakin erittäin pieneen tilaan mahtuvana annoksena.

Aloitan (kohta, ihan kohta...) varusteiden pakkaamisen tekemällä tähän listan tarvittavasta: Punainen nenä (!), polvenlämmittimet, kyykkäyskengät, maastavetokengät, t-paita, trikoo, polvisukat, toiset sukat, magnesium, nostovyö (mustalla teipillä tuunattuna ja sitten kädet ristissä toivon, että kelpaa), urheilualusvaatteet. Peseytymisvälineet ja muut naiselliset intiimit jutut. Muuta?

Ruokintaan: Täysi termospullollinen kahvia (!!!), banaaneja, proteiinijauhetta valmiiksi pulloon annosteltuna, juomapullo, eväsleipiä, muuta?

 

Painonpudotusurakan välitilinpäätös tältä aamulta kertoo, että 110 päivässä on painoa pudonnut 8,3 kg. Kehonkoostumusvaaka antoi projektille kaikkensa ja on nyt entinen. Hassua jälkeä tuli, kun vaaka yhtenä aamuna yksinkertaisesti "räjähti":
 

vaakaeikestanytenaa.jpg

 

Toivottavasti minun hermoilleni ei käy samoin huomisen kisassa.