Ei sitten minkään sortin käsitystä omasta kunnosta saatika suorituskykyvystä. Kiltisti kävin sunnuntai-iltana kyykkäämässä viikko-ohjelman mukaisen treenin. Vähän sai pungeta ylös niitä 5 x 2 @ 120 kg, mutta rehellisesti sanottuna ei tehnyt oikeasti tiukkaa. Kevyt viikkohan tämän pitikin olla, kun työmaalla oli Hämeenkadun Approkin hallinnoitavana ja sen perään vielä pari 10-tuntista vuoroa lisää. Kaikkea hirveyttä ei kannata pakata samalle viikolle jos sen suinkin voi välttää.

Itsetunto on siinä tapissa kuin se on kun on takana 30 tuntia ja 3 vuorokautta järjestyksenvalvontaa känniapinatarhassa. Toisin sanoen viemärissä. Oma rajallisuus tuli todettua taas moneen kertaan. Itseni pituisen ja 20 kiloa kevyemmän nuoren jantterin saan kyllä hyvällä onnella kumoon, mutta eihän se pirulainen siinä pysy. Pystyyn se punkeaa kadusta 87 kiloa niskassaan ja päällään ilman minkään valtakunnan paini- tai voimaharjoittelua. Ollen niin humalassa, että vaivoin pystyssä jaksaa seisoa. Masentavaa :( :( :(

Ainut toivo on, että lähestulkoon oven edessä päivystävä poliisi hoksaa, että nyt olisi aika lopettaa se pr-hölinä randomien ohikulkijoiden kanssa ja täällä kuulkaa nyt jv tarttisi jotain pikku jeesiä tämän idioottiörkin kanssa. Enimmäkseen hätäkeskus ja poliisin partiot olivat kyllä ymmärtäväisiä ja myötätuntoisia.

Kollegalle tien toiselle puolella sijaitsevaan kohteeseen laitoin viestin jossain vaiheessa, että ihan kohta tapan ja syön malliksi tuosta yhden idioottiteinin. Uskoisivatkohan ne loput sen jälkeen paremmin verbaalisia kehotuksia? Työkaveri vastasi leveän hymiön kera että kuulostaa hyvältä suunnitelmalta.

Joskus 29 tunnin kohdalla tuli pomo visiitille ja selitin hänelle työn alla olevan akuutin ongelman. "No vittu tapa se", oli pomon etukäteen arvattavissa oleva inputti työnohjaustarpeeseen. Kiitän kuitenkin luottamuksesta, kun se kuitenkin oli minua 20 kiloa painavampi ja melkein päätä pidempi piripää.

Harvalla sitä loppujen lopuksi on sellainen työpaikka ja työnkuva, että poliisin partioauto tulee hiljaisempana iltana parkkiin työpaikan eteen siinä kokemusperäisessä käsityksessä, että kyllä niille siitä keikkaa pukkaa kun vain jokusen hetken rauhassa odottelee.

Voisinko minä saada pliis saada varoituksen kaasun käyttämisestä tupaten täydessä ravintolassa (aivan käsittämättömän riskialtista ja ehdottoman kiellettyä, mutta kun oli pakko) ja vaikka porttikiellon näihin hommiin, joissa saa yksin hoitaa parhaimmillaan 10 poistoa per tunti ja poliisi + ambulanssi kerran per ilta tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus? Jos vaikka saikkua? Vaan ei. Käräjille kyllä pääsee keskimäärin  kerran vuodessa. Ravintolan vuoropäällikkö sanoo, että ilmeeni on niin murhaava että hän ei uskalla paljon sanoa minulle mitään. Siitä huolimatta %&#!!! asiakkaat hyppivät silmille.

 

drunkenidiotgiraffes.jpg