Meni ja ei mennyt maastavetotreeni pieleen eilen. Piti tehdä 5x5, jossa toiseksi viimeinen vitonen 130 kg:lla ja viimeinen satsi 137,5 kg:lla. Sadankolmenkympin kanssa meni jo melkoiseksi rimpuiluksi ja eikä siitä mitään oikein sarjaa tullut. Vitonen rakentui ykkösistä ja kakkosista kolmen minuutin lepotauoin.

Sen jälkeen otti niin päähän ruveta vehtaamaan jotain pikkukiekkoja tangon päihin, että tuuppasin molempiin päihin siististi kolme samankokoista sinistä kiekkoa eli 140 kg. Puolivirallinen valmentaja vieressä antoi siunauksensa asialle: 2,5 kg sinne tai tänne, ei olennaista merkitystä, kun silmissä joka tapauksessa säkenöi ja päässä hurisee...

Viimeinen "vitonen" 140 kg:lla jäi kolmeen yksittäiseen nostoon. Perään vetelin loppujumppana 5x100 kg ennen ylätaljalle siirtymistä.

Onnistunutta eilisessä saattoi olla se, että testasin miltä tuntuu olla salilla upouusi pellepuku päällä eli kisatrikoossa ja vetosukissa. Ihan yhtä pelletouhulta tuntuu trikoossa esiintyminen salilla kuin oman kodin eteisessäkin.

Olin varannut tätä pukeutumiskoetta varten mukaan punaisen pellenenän ja Die Grösten Tenörer -cd:n. Valmentaja käveli ovesta sisään justiinsa kun vetelin puolivälin sarjoja 115 kg:lla nenä päässä uusissa trikoissa maailman parhaiden tenorien keuhkotessa taustalla. Kysyi melko tyynesti, että saako tätä kuvata ja käyttää salin mainontaan. Siitä vaan...

Onpahan nyt toivottavasti nolostelut nolosteltu trikooasian suhteen eikä tarvitse enää kisoissa miettiä sekuntiakaan, miltä näyttää.

Näyttää täti-ihminen rehellisesti sanottuna täydelliseltä pelleltä.

 

20150328_155017%5B1%5D.jpg