Talviloman vietto perheen kanssa ja kaksi ateriointia pikaruokalassa heitti painon korkeampaan lukemaan kuin kuun alussa eli nollasi kolmen viikon saavutukset! Ei sovi perhe-elämä urheilullisiin tavoitteisiin.

No eihän se oikeasti noin ole. Peiliin katsomalla voi pelkästään silmänalusista todeta, että kehossa on kolmisen kiloa silkkaa vettä. Silmien alla ei ole pussit, vaan soikeat pallukat.

Vedin eilen RAXissa itämaista keittoa  -  koska keitto on se pitsaa terveellisempi ja kevyempi vaihtoehto  -  ja vain hillitysti neljä kapea siivua pitsaa kaaliraasteen ja kuivien kananrintakuutioiden kanssa. Ei jäätelöä, vaan kuppi makeaa kaakaota jälkiruuaksi.

Ja pah, sanon minä! Olisinpa vetänyt kaksin käsin sitä pitsaa. Miksi himmailla, kun rangaistuksen saa joka tapauksessa? Keitto oli ällömakea suolapommi: Kasvisraastetta imelässä tomaattikastikkeessa. Veikkaan, että natriumglutamaattia säästämättä. Siihen vielä päälle ne pitsanpalaset. Ei se rasva mitään, mutta se se suola! Alkuvuoden kituutuksen jälkeen keho ei tunnu entisenkään vertaa tietävän, mitä sille tekisi. Hamsteri tunkee liiat ruuat poskiinsa, kun taas minun kehoni näköjään varastoi suolan silmäpusseihin.

Nyt minulla on mitä ilmeisimmin kolmen kilon silmäpussit! Hurraa...

Ei muuta kuin runsaasti vettä ja soutulaitetta kehiin. Huomenna olisi syytä olla paremmat luvut vaa'an näytöllä.

 

pms.jpg