Salilla rehkiminen on hauskinta, mitä tiedän. Jos ja kun tulee näitä päiviä, jolloin se ei tunnu oikein miltään ja pumppu tikuttaa ahdistavasti jo soutulaitteella lämmitellessä, niin mitä kivoja asioita tässä elämässä oikein jää jäljelle?

Tietysti olisin voinut syödä vähän enemmän päivällä ja salille menin suoraan töistä. Joopa joo, mutta silti: Kun ei irtoa, niin ei irtoa. Mitään. Ei sen paremmin kiukkua kuin intoakaan.

Ulkonäköähän treenaaminen ei näillä geeneillä millään muotoa paranna. Niin hauska hahmo kuin Kissi Vähä-Hiilari onkin ollut, kyllähän se vähän pistää miettimään noita ulkonäköasioita. Samoin se, kun pari tutun tuttua eukkoa hankkivat kuin taikasauvan heilautuksella itselleen silikonit, jotka nyt sitten ovat niin ihmeellisen ihanat miesväen mielestä, vaikka äijät tasan tarkkaan tietävät, että keinomollukat ne siellä pököttävät rasvattoman nahkapussin sisällä. Vaikka itse tiedän, että tekotukka, tekotissit, tekokynnet ja tekorusketus eivät ihmisestä onnellista tee, niin kyllähän se on pakko myöntää, että niillä saa huimasti uusia ystäviä ja vanhatkin tuttavuudet tekevät innokkaasti uutta tuttavuutta vastanousseen pinnanmuodon kanssa. Olkoonkin, että "ystävälliset" sedät kertovat vetävänsä kotona handuun näitä salin uusia tulokkaita lämpimästi muistellen.

Salikisat olisivat tyrkyllä vajaan parin viikon kuluttua. En osallistu. Vaa'an suuntaan en ole kuin korkeintaan sylkäissyt viimeisen kuukauden aikana. Voimanostoliitossa tehtiin taas jotain uusia varustepäätöksiä "varusteettomaan" voimanostoon liittyen ja lisenssimääräyksetkin muuttuvat aika radikaalisti. Kaikki menee aina vain kalliimpaan ja vaikeampaan suuntaan. Varusteiden hankinta varusteettomaan raakavoimanostoon vaatisi arviolta vähintään 500 euron satsauksen, kun kaikki pitäisi hankkia sukista ja t-paidasta lähtien sen merkkisenä kuin säännöt sanovat ja ensi vuonna taas uusi varusteidenhankintakierros sen mukaan, kenen valmistajan perse on kestänyt tai ei ole kestänyt maksella liitolle (kuulemma) >2500 euron kynnysrahoja per yksittäinen varuste.

Sori pojat, mutta leikkikää ihan keskenänne tuota leikkiä. Pätkätyölaista ei naurata. Jos minulla sellaisia rahoja olisi pistää "varusteettomaan" kilpailemiseen, niin kai minä nyt hitto vie ensimmäiseksi ostaisin rasvaimun, vatsanahan korjauksen ja silikonitissit itsekin.

Tein nyt kumminkin tänään kapean penkin ja 3x3x10 ojentajavimputusta sen viimeistelyyn. Muuta en saanut itsestäni millään irti. Teen sitten seuraavalla kerralla. Mitä väliä millään?

 

Fake%20or%20not.jpg