Nythän tässä on käynyt niin, että on perjantai. Perjantaina vasta veri punnitaan, mitä dieettaamiseen tulee! Helppohan sitä viikolla on vahdata syömisiään. Enemmän joutuu kiinnittämään huomiota siihen, että syö tarpeeksi usein kuin siihen, ettei lähde syöminen käsistä. Mutta entäs viikonloppu!

Kovasti on ollut raskas viikko tämä. Kyynärsauvoilla on joutunut kävelyä opettelemaan. Portaissa pitää osata mennä terve jalka edellä ylöspäin ja kipeä edellä alaspäin. Viikko tuli sairaslomaa. Yksityiskohtaisesti suunniteltu 4 x vko -treeniohjelma on pitänyt miettiä uusiksi sen mukaan, mitä liikkeitä pystyy polvea varoen tekemään. Ei ole tietoa, milloin pääsee  -  jos pääsee ikinä  -  taas täysipainoisesti vetämään ja kyykkäämään. Sata juoksevaa asiaa olen tällä viikolla hoitanut melkein kunnialla kaikesta huolimatta. Kyllä tässä kohdassa on pieni rentoutus paikallaan ja ansaittua!

Juupa juu... Dieetin ensimmäinen perjantai on harjoitusohjelmassani se kohta, johon sijoittuu viikon oikeastaan tärkein tekniikkaharjoitus: "Perjantai-ilta ilman olutta". Siitä kun (jos) on selvinnyt, samaa harjoitus toistuu lauantai-iltana: Lauantai-ilta saunoineen täysin selvin päin. Tämä luki treenikaaviossa jo monta viikkoa sitten.

Olen onnesta sykkyrällä, kun sentään pääsin tänään konkkaamaan salille penkkitekniikkaa tutkiskelemaan. Taukoa tuli lopulta vain pari pitkän pitkää päivää eli vain yksi ylimääräinen lepopäivä. Ei ole mitään syytä, miksi pitäisi sen enempää lipsua muistakaan treeniin liittyvistä suunnitelmista.

Viikonloppu kuivin suin tuottaa maanantaiaamuun mennessä vaakaan tuloksen -1 kg. Tämä on testattu ja takuuvarma juttu. Ei tarvitse kuin toistaa samaa harjoitusta muutama viikko, niin tavoite on saavutettu. Niin yksinkertaista! Nyt vain täytyy ottaa tämä harjoitusohjelman mukainen, uudenlainen viikonlopunviettotekniikka haltuun. Tsemppia vaan mulle suoritukseen!

Syvä hengitys sisään, ranka napakkana  -   ja siitä se lähtee! Viikonloppu.