Kesän treenit olen onnistunut rimpuilemaan melkein kunnialla läpi järjestyksenvalvonnan reissuhommista ja viikonloppujen yötöistä huolimatta. Heinäkuun puolivälissä onnistuin vielä saamaan töissä kunnolla turpaan päihteiden sekakäyttäjältä, joka sattui saamaan päähänsä, että olisi kiva hakata järkkäri ja valikoi varmuuden vuoksi kohteeksi naispuolisen järjestyksenvalvojan, että varmasti pärjää. No ei pärjännyt. Raudoissa, mutta muuten hyvinkin ehjässä kunnossa luovutin sekopään poliisille. Oma naama oli  -  ja on edelleenkin, lähes kuukausi myöhemmin  -  vähän surkeammassa kunnossa nyrkiniskujen jäljiltä.

Eipä sekään treeniä haitannut, kun en onneksi mitään muita tärkeitä paikkoja telonut siinä nyrkkeilysäkkinä ollessani.

Penkkipunnerrus tuntui viime viikolla nytkähtäneen reippaasti eteenpäin, mistä olin todella iloinen. Kuuttakymmentäviittä kiloa voi alkaa sanoa sarjapainoksi, vaikka pelkästään kuudenkympin saavuttaminen oli yli vuoden työn takana. Nyt kuitenkin 70 kiloa näyttää olevan samanlainen haamuraja. Saisiko sen vihdoinkin kolmen viikon päästä puhkaistua veteraanien voimanoston SM-kisoissa kisavirittyneen mielentilan antamalla lisäpotkulla? Eilinen penkkipäivä ei kyllä lupaillut hyvää. Samanlaista peruspuurtamista kuin aina ilman havaittavaa edistystä.

Paino on onneksi kesän pysynyt mukavasti siinä, missä se aina tuppaa olemaan. Luottavaisin mielin uskon olevani taas parahultaisessa 81-82 kilossa kolmen viikon kuluttua. Pientä nesteenpoistoahan se vaatii, mutta ainakin kuukautiskierto osuu suosiolliseen vaiheeseen kisojen kannalta.

SM-kisojen osallistujalistat alkavat olla valmiina ja näyttää siltä, että tulosten puolesta turpaan tulee myös kisoissa. Eilen varsinkin tunsin itseni täydelliseksi idiootiksi: Miksi pitää tunkea itsensä pelleksi kisaan ja sarjaan, jossa on noin paljon todella kovia ja kokeneita nostajia? Hävettää omasta puolesta jo etukäteen.

Illan ja yön aikana olen saanut päätä hieman kasaan eikä nyt enää tunnu niin pahalta virheeltä se kisaan ilmoittautuminen. Keskityn vain omien ennätysteni rikkomiseen ja se on sitten jonkun muun ongelma laskea sijoitukset. Hittoakos sen tarvitsee minua kiinnostaa?

 

fist.jpg